Website laten
maken

Maatwerk websites en WordPress

Een nieuwe website laten maken in Groningen? Wij ontwikkelen professionele websites met een unieke uitstraling voor ambitieuze klanten. U kunt een WordPress website laten maken met maatwerk oplossingen. Wij bouwen al bijna 20 jaar websites op maat.

EEN UNIEKE WEBSITE MAKEN DIE ERUIT SPRINGT

Een succesvolle website maken we samen

Tegenwoordig is het belangrijk dat uw website eruit springt en er professioneel uitziet. Daarnaast is het belangrijk dat hij gebruiksvriendelijk is voor de klant, ook wanneer hij de site bezoekt op zijn telefoon of tablet.

Wij denken graag met u mee over hoe we samen een succesvolle website kunnen maken. Custom Website houdt rekening met de techniek, uw doelstellingen en de online vindbaarheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u een website laat maken die voldoet aan uw wensen en behoeften.

WIJ VERZORGEN ALLES VAN A TOT Z

Uw nieuwe website laten maken

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel pc, tablet en mobiel. Uw website is dus gebruiksvriendelijk en goed leesbaar op alle apparaten in alle moderne browsers.

Website zelf beheren

Wij bouwen websites met WordPress of ons maatwerk CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. U kunt op elk moment zelf de website aanpassen en onderhouden.

SSL-certificaat

Wij beveiligen uw website met een SSL-certificaat. Hierdoor worden de gegevens die worden uitgewisseld via uw website beveiligd. Ook is uw website beter vindbaar op Google.

Geoptimaliseerd voor Google

Wij bouwen uw website met perfecte code.
Hierdoor is uw website sneller en beter online vindbaar. Om de statistieken te kunnen bekijken stellen wij Google Analytics in.

Onderhoud & beheer

Nadat uw website online staat voeren wij het website onderhoud voor u uit. Ook stellen we uw
 e-mailaccounts in en helpen u als er iets aan de hand is.

100% Tevredenheidsgarantie

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit en op service. Wij willen dat u tevreden bent over het eindresultaat. Daarom zijn wij pas tevreden als u dat bent.

EEN RESPONSIVE DESIGN LATEN MAKEN DAT OVERTUIGT

Mobile First design met focus op conversie

Wij bouwen websites met een uniek webdesign en een professionele uitstraling. Een website is tenslotte het online visitekaartje van uw bedrijf. Veel potentiële klanten zoeken op dit moment online, dan is het wel zo belangrijk dat uw website eruit springt.

Hiervoor ontwerpen wij pagina’s met wireframes waar de bezoeker centraal staat. We brainstormen en schetsen uit hoe we bezoekers het beste kunnen aanzetten tot actie. Zodat de klant op uw website doet wat u wilt, bijvoorbeeld het contactformulier invullen.
Een website moet bezoekers converteren tot klanten. Daarom houden we bij het ontwerpen van een nieuwe website rekening met de gebruiksvriendelijkheid en uw doelen. Zodat de bezoeker op uw website blijft.  
Veel bezoekers komen tegenwoordig via een mobiel op uw website. Daarom ontwerpen wij een overtuigende responsive design. Dat betekend dat we rekening houden met de unieke ervaring op zowel tablet, mobiel en computer.

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Uw website zelf beheren

Als u een nieuwe website laat maken, dan wilt u deze natuurlijk zelf kunnen beheren. Dit betekend dat u zelf een webpagina, afbeelding of product kunt toevoegen of een tekst aanpassen. Daarom bouwen wij alle websites met een CMS systeem (Content Management Systeem).

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS waar u zonder technische kennis de website zelf kunt beheren. Eenvoudig kunt u pagina’s aanpassen of aanmaken en foto’s toevoegen. Wij bouwen WordPress websites die veilig en snel zijn. Met deze CMS kan bijna alles, door de vele thema’s en plugins die beschikbaar zijn. Ook voor maatwerk hierin kunt u zeker bij ons terecht. ook zeker bij ons terecht!

Wij ondersteunen onze klanten door een heldere instructie te geven over hoe het CMS systeem werkt. We maken pagina’s en het menu aan, zodat u daarna de website zelf kunt beheren. Als u er even niet uitkomt, dan helpen wij u graag verder. Wij zijn makkelijk te bereiken en helpen graag een handje.

Professionele website laten maken

Laten we uw wensen en doelstellingen bespreken.

Wat kost een website
laten maken

Wij krijgen vaak de vraag: ‘Wat kost het om een WordPress website laten maken?’ Hoeveel het maken van een website bij ons kost is niet in te schatten zonder vooraf meer informatie te hebben over de wensen en eisen. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, responsive en zoekmachine vriendelijk.

Maar wij doen meer dan alleen een website maken. Het internet is namelijk constant in ontwikkeling. Dagelijks worden websites aangevallen door hackers. Als specialist weten we hoe belangrijk het is om updates door te voeren.
Wij nemen daarom het liefste alles voor u uit handen. Van concept en ontwikkeling tot het hosten, onderhouden en beveiligen van uw website. Ook kunt u online marketing door ons laten uitvoeren. Zodat uw website online goed vindbaar is.
Wilt u door ons een professionele website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we wat nodig is om een unieke indruk te maken.

Een nieuwe website laten maken?