Blog
overzicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nieuwe trends en ontwikkelingen vind je hier! In onze blogs delen wij belangrijk nieuws over veiligheid, techniek en online marketing.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Welke CMS moet ik kiezen?

Kan uw bestaande website wel een nieuw design gebruiken? Of heeft u een goed idee voor een nieuwe site? Het kiezen van een CMS systeem is de eerste stap in het opzetten van een website of webshop. Maar welke CMS moet u kiezen in 2021?

Hoe schrijf ik een klantcase

Klantcases zijn een goede manier om de content op uw website actief te houden voor Google, wat zorgt voor een hogere plaats in de zoekresultaten. Daarnaast laten de cases aan uw bezoekers zien wat voor werk u levert en wekt het vertrouwen op. Wij hebben een aantal tips voor het schrijven van een case voor […]

Een goede landingspagina schrijven

Een landingspagina schrijven is niet zo simpel als u denkt. Er zijn veel punten waar u rekening mee moet houden om de bezoeker te stimuleren en om hoog in de zoekresultaten van Google te komen. Wij hebben de punten voor u op een rijtje gezet.

Een krachtige call-to-action button

Een call-to-action spoort uw bezoekers aan om iets te gaan doen op uw site. Wij leggen u uit wat een call-to-action precies is en hoe u een krachtige call-to-action button maakt. Zonder call-to-action zal uw bezoeker niet het pad doorlopen dat u wilt.

Maak kennis met ons internetbureau